Chocolade Cakejes met een zacht hart.

Een toetje, wie lust ze niet. Ook toetjes zijn er in vele variaties waarvan hier een paar lekkere.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 562
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Chocolade Cakejes met een zacht hart.

Bericht door Pieter »

Afbeelding
Chocolade Cakejes met een zacht hart.

Ingrediënten:


100 gr pure chocolade.
75 gr boter.
2 eieren.
2 eierdooiers.
3 eetlepels suiker.
2 eetlepels bloem.
Poedersuiker.

Bereidingswijze:

Hak de chocolade grof en smelt deze samen met de boter au bain-marie en laat het mengsel afkoelen.
Klop de eieren, de eidooiers en de suiker romig, spatel de gesmolten chocolade en de bloem erdoorheen.
Vet 4 ovenvaste vormpjes van ongeveer 200 ml in en bestrooi ze met een beetje suiker.
Vul de vormpjes tot ongeveer ¾ met het cakebeslag.
Bak de cakejes in een voorverwarmde oven (175 graden) ongeveer 15 minuten.

Stort de cakejes en bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze meteen.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Plaats reactie

Terug naar “Dessert”