Lamsbiefstuk met kruidensaus.

Voor sommige mensen een ware traktatie. Probeer deze recepten eens, onweerstaanbaar lekker.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 562
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Lamsbiefstuk met kruidensaus.

Bericht door Pieter »

Afbeelding
Lamsbiefstuk met kruidensaus.

Ingrediënten voor 2 personen:


4 eetlepels olijfolie extra vierge.
20 gr verse peterselie.
15 gr verse munt.
1 teentje knoflook.
2 eetlepels kappertjes.
2 lamsbiefstukken.
1 eetlepel olijfolie.
Zout en versgemalen peper.

Bereidingswijze:

Doe de olijfolie extra vierge in een keukenmachine.
Voeg de knoflook, de peterselie zonder steeltjes en de muntblaadjes toe.
Pureer het geheel tot een gladde groene saus.
Voeg de kappertjes toe en breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Bestrijk het vlees met de olijfolie en bestrooi met versgemalen peper en zout naar smaak.
Verhit een koekenpan en bak de biefstukken ongeveer 9 minuten, afhankelijk van de grootte.
Keer het vlees halverwege en voeg een klontje roomboter toe.
Bedruip het vlees met de boter en neem het daarna uit de pan.
Laat de biefstukken rusten op een warm bord met wat aluminiumfolie er over.
Snij de biefstukken in plakken en serveer met de kruidensaus.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Plaats reactie

Terug naar “Lamsvlees”