Andijvie met Rode Peper, Knoflook en Tauge.

Tja, we eten er veel te weinig van, maar toch zijn ze onontbeerlijk.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 562
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Andijvie met Rode Peper, Knoflook en Tauge.

Bericht door Pieter »

Afbeelding
Andijvie met Rode Peper, Knoflook en Tauge.

Ingrediënten:


1 struik andijvie.
1 teentje knoflook.
1 rode peper.
1 zakje tauge.
3 eetlepels olijfolie.
2 eetlepels ketjap manis.

Bereidingswijze:

Snij de onderkant van de andijvie en was de bladeren en snij de andijvie redelijk grof.
Snij de teen knoflook grof en snij de rode peper in dunne reepjes. Als je het niet te scherp wil, verwijder dan de zaadjes van de peper.
Doe de olijfolie in een grote koekenpan en bak daarin de knoflook en de peper ongeveer 1 minuut.
Voeg de andijvie in delen toe en roerbak op hoog vuur ongeveer 3 minuten.
Breng de andijvie op smaak met de ketjap en eventueel peper en zout.
Schep op het laatst de tauge erdoor.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Plaats reactie

Terug naar “Groente”