Prachtig weer, 28-30 graden.
Nog maar een bergje, er staan er per slot van rekening zat hier, dus naar Pertisau gereden en met de Karwendel seilbahn naar boven, waar vanaf het terras van de Gasthof ter plekke een prachtig uitzicht op de Aachensee en Pertisau op ons wacht.
Bij het seilbahnstation werd er druk van een rots gesprogen, weliswaar met een parasail. Hier even staan kijken en filmen.
Geen wandeling deze keer, de oudjes zijn niet meer vooruit te branden, meer dan een kleine afdaling naar het Gasthof krijgen ze er niet uitgeperst.
Hier hebben we dus in het zonnetje gezeten, een cappuccino mit zahne en later uiteraard het pintje, wat weer heerlijk smaakte. Na wat filmwerk en foto’s zijn we redelijk op tijd weer naar beneden gegaan, om in ons hotel een lunch te pakken.
De zon is toch te sterk om lang in te zitten en het terras zat heerlijk, af en toe een parasailer vanaf de berg en verder genieten van de rust.
Een heel luie dag dus, zelfs de middagdut ontbrak er niet aan. Na het balkon onveilig gemaakt te hebben zijn we weer op het terras neergeploft in afwachting van het ons vanochtend beloofde Galadiner.
Een viergangen menu deze keer en alles netjes uitgeserveerd. Eigenlijk was het een gang te ver (gezien de copieuze lunch en het gebrek aan beweging van die middag), maar het smaakte prima.
Alleen zijn we het er nog niet over eens wat voor soep het was, er zat in ieder geval sesamolie in, dat was zeker. (Achteraf erachter gekomen dat het pompoen was…) Verder kip cordonbleu met camembert en broccoli met bearnaise saus, een salade vooraf en als toetje een sinaasappel bavarois met een bessensaus en bosbessen.
Snel weer naar buiten, het is weer flink warm in de eetschuur, lekker nog op het terras zitten.
En jawel, alweer een dag om zeep geholpen.
Gewoon genieten.
Reislog van onze trip naar Oostenrijk in september 2006
- Pieter
- Beheerder
- Berichten: 562
- Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
- Contacteer:
Gewoon genieten.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Ga naar
- Welkom op onze webstek
- Chatbox
- Verse Reisverslagen
- Reisverslagen
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ Nieuw Zeeland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District & North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2019
- ↳ Schotland 2020
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- Vakantiefoto's
- ↳ Herm 2000
- ↳ Lanzarote 2002
- ↳ Ierland 2004
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ York 2007
- ↳ Schotland 2008
- ↳ Singapore 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Noordereiland 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Zuidereiland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District en North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- ↳ Schotland 2024
- Overheerlijke Recepten
- ↳ Sauzen
- ↳ Soepen
- ↳ Rundvlees
- ↳ Varkensvlees
- ↳ Rijst
- ↳ Kip
- ↳ Pie
- ↳ Vis
- ↳ Brood
- ↳ Dessert
- ↳ Lamsvlees
- ↳ Wild
- ↳ Noedels
- ↳ Gebak
- ↳ Aardappel
- ↳ Gehakt
- ↳ Groente
- ↳ Eieren
- ↳ Deeg
- ↳ Thai recepten
- ↳ Lunch
- ↳ Pasta
- Andere foto's en diversen
- ↳ Helivlucht 2017
- ↳ Marrum 2017
- ↳ Dordt in stoom 2018
- ↳ Herfst 2019
- ↳ Internationale Stationaire Motorenshow Nuenen 2023
- ↳ Allerhande
- ↳ Alledaagse beslommeringen
- ↳ Platanenzooi
- ↳ Andere Pagina's
- ↳ Anna vertelt
- ↳ Familie perikelen
- ↳ Overpeinzingen
- Nieuwe Recepten
- Gast Recepten
- Welcome to our website
- For our English speaking guests
- ↳ Travel journals
- ↳ Scotland 2005
- ↳ Austria 2006
- ↳ New Zealand 2008
- ↳ Recipes
- ↳ Sauces
- ↳ Soups
- ↳ Beef
- Soulmates
- Humor
- Heit en Mem