London 2012

Reislog van onze trip naar London in september/oktober 2012
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 527
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

London 2012

Bericht door Pieter »

15 Juli 2012 - Eersel, Nederland

Jaja, het reisvirus heeft weer toegeslagen, het kriebelde zo erg dat er weer een reis geboekt is.
Na diverse bezoeken aan de Britse eilanden moest het er toch een keer van komen, we gaan de metropool van dit mooie land bezoeken.
Voor mij is het de eerste keer, de chef is al een aantal keren in London geweest en vond het hoog tijd om mij daar eens rond te jagen. We nemen het er lekker van en gaan een extra lang weekend snuffelen in de grote stad.
Er wordt een strakke planning gemaakt, want om alles te zien wat we willen zien zal nog niet meevallen. London is nogal groot en de afstanden zijn idem dito, dus is een efficiënt plan geen overbodige luxe.
Het duurt trouwens nog wel even voordat het zover is, eerst moeten we de drukke zomerperiode zien te overleven, want veel collega's gaan in deze tijd op vakantie en het werk gaat gewoon door.
Eind september is weer onze tijd om ff rust te nemen van het gekkenhuis wat een baan heet en we kijken er al reikhalzend naar uit.
We hopen dan ook op een mooie nazomer en als voorgaande jaren een maatstaf mag zijn, dan zitten we zeker goed. Een buitje zal trouwens ons plezier niet vergallen, er is genoeg te zien en te doen en een brolly is altijd wel bij de hand.
Voor we gaan sturen we iedereen die daar prijs op stelt natuurlijk nog een berichtje met de link naar onze belevenissen, dus niemand hoeft ook maar iets te missen. De foto's plaatsen we zoals gebruikelijk op onze fotopagina en dat zullen er weer genoeg zijn. Lang leve het digitale tijdperk en opslagkaartjes van 16Gb :lach2:
Weer genoeg gekletst, er zal nog genoeg te lezen zijn wanneer het zover is. Tot ziens in Londinium. (P)

Plaats reactie