Aftellen

Reislog van onze trip naar London in september/oktober 2012
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 527
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Aftellen

Bericht door Pieter »

2 september 2012 - Eersel, Nederland

Het aftellen is begonnen, de laatste weekjes voor de vakantie staan voor de deur. Gelukkig maar, want we zijn echt aan een rustpuntje toe.
Lekker lamballen thuis is natuurlijk ook fijn, maar het is voor ons pas vakantie als we de deur achter ons sluiten en op weg gaan voor een bezoekje aan andere oorden. Weg van alles, weg van de dagelijkse sleur. Dit is voor ons het opladen van de batterij, maar zoals alle batterijen is opladen steeds vaker nodig omdat ze ook sneller leeg raken.
Hopelijk kunnen we die extra oplaad beurten ook nog bekostigen, maar dat zal wel los lopen. We willen nog heel veel van de wereld zien en als het aan ons ligt worden er daarom ook nog heel veel verhalen geschreven.
Ze zeggen wel eens dat de laatste loodjes het zwaarst wegen en dat is voor deze keer zeker waar. Tijd voor echte rust is er bijna niet meer in de hectische tijd die wij de laatste tijd meemaken, maar de ogen zijn vooruit gericht op wat gaat komen en dat geeft toch weer moed.
Nog even de tanden op elkaar en dan gaan we weer genieten, want weer of geen weer, genieten zullen we. Gelukkig is er een ondergrondse in London en kunnen we droog van de ene kant naar de andere kant komen :knip2: .
Voor nu tot horens (lezen) en tot gauw in Londinium. (P)

P.S. Dit is ons hotel aldaar http://centrallondon.stgiles.com/default.aspx?pg=hotel

Plaats reactie