Mojo Verde.
- Pieter
- Beheerder
- Berichten: 562
- Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
- Contacteer:
Mojo Verde.
Mojo Verde.
Ingrediënten:
1 knol knoflook. (vers indien mogelijk)
1 bos peterselie.
200 ml olijfolie.
1/2 theelepel komijn. (gemalen)
1/2 bosje basilicum of koriander.
een scheutje balsamico azijn. (naar smaak)
1 theelepel zout. (zeezout)
Bereidingswijze:
Pel de knoflook en haal de tenen er uit.
Doe de knoflook, zout, komijn en een klein scheutje azijn in een blender of in een kleine litermaat met een staafmixer.
Mix alles totdat alle ingrediënten heel fijn gehakt zijn.
Haal de steeltjes van de peterselie en de basilicum of koriander en doe ze bij de mix in de blender.
Mix alles en voeg ondertussen de olie langzaam toe.
Naar smaak meer azijn toevoegen.
Hak de blaadjes van de peterselie en de basilicum of koriander fijn en schep ze door de saus.
PS, de mojo is prima in te vriezen, al zal deze dan wel iets dunner worden.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.