Mojo Picón.
- Pieter
- Beheerder
- Berichten: 562
- Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
- Contacteer:
Mojo Picón.
Mojo Picón.
Ingrediënten:
1 Spaanse peper.
1 knol knoflook.
1 theelepel zout.
een scheutje witte wijnazijn.
200 ml olie. (mag gewone olijfolie zijn, maar elke neutraal smakende olie is goed)
1/2 theelepel komijn (gemalen).
3 stukken geroosterde paprika uit de olie.
tomaten ketchup.
Bereidingswijze:
Pel de knoflook en haal de tenen er uit.
Snij de pepers doormidden en verwijder de zaadjes. Snij daarna in stukken.
Snij de paprika in stukken en verwijder de eventuele zaadjes.
Doe de knoflook, peper, paprika, komijn en zout in een blender en voeg een scheutje azijn toe.
Mix alles tot een gladde pasta.
Mix terwijl de olie langzaam toegevoegd wordt.
Maak de mojo eventueel op smaak met azijn, of voeg wat tomaten ketchup toe.
Is de mojo te scherp, voeg dan wat suiker naar smaak toe.
PS, de mojo is prima in te vriezen, al zal deze dan wel iets dunner worden.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.