Het is zo ver, het is vakantietijd. Gisteren was de laatste werkdag en vanaf vandaag zijn we aan het rommelen om alles op tijd klaar te hebben voor het vertrek.
De auto is inmiddels door de wasstraat geweest, de ramen gelapt en het gras van de vorige trip uitgezogen. De bandjes zijn weer op de juiste spanning gebracht, want met een lading mogen die wel ietsjes harder zijn.
Er is zelfs een nieuw verloopsnoer gemaakt, netjes aangesloten volgens de voorschriften, want we willen het wel veilig houden. Al met al gaat er nogal wat electronica mee en die leven nou eenmaal niet van de buitenlucht. De camera's zijn weer paraat, de lenzen gecontroleerd en de tas weer ingepakt . Wat dat betreft kun je er beter mee dan om verlegen zitten, je weet maar nooit wat je tegenkomt op de trips.
Morgen is het tijd om de bagage in te pakken en eventueel al een deel in de auto laden. Op zich hebben we de tijd, we willen zaterdag tegen 09:00 uur vertrekken, dan zijn we ruim op tijd voor de overtocht in Duinkerken. Inmiddels ben ik er achter gekomen dat er bij Gent een wegafsluiting is met een omleiding, dus dat zal wel wat vertraging geven, vandaar dat we al op tijd op pad gaan, want jakkeren willen we niet, we willen relaxed op reis gaan.
We hebben de boot van 14:00 uur en je moet minimaal een uur van te voren in checken en er wordt onderweg natuurlijk weer een stop gemaakt om de benen even te strekken. Dat wordt voor de ouwe botten steeds belangrijker, want van uren stilzitten word je wel erg stijf. Misschien is het al een voorbode op wat er nog komt .
Het zal ergens na 16:00 uur zijn wanneer we bij ons verblijf aankomen en dan gaan we eerst de boel weer uitladen. Misschien nog heel even de omgeving verkennen en de foldertjes doorkijken of er nog tips in staan waar wij iets aan hebben. Het belooft een mooie week te worden qua weer, zodat we ons iets meer op het buiten gebeuren kunnen storten.
Eigenlijk heb ik al weer genoeg zitten zeveren, jullie lezen het vanzelf wel de komende week.
Pieter.
Het is vakantietijd.
Reislog van onze trip naar Kent in oktober 2018
- Pieter
- Beheerder
- Berichten: 562
- Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
- Contacteer:
Het is vakantietijd.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Ga naar
- Welkom op onze webstek
- Chatbox
- Verse Reisverslagen
- ↳ Schotland 2024
- Reisverslagen
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ Nieuw Zeeland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District & North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2019
- ↳ Schotland 2020
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- Vakantiefoto's
- ↳ Herm 2000
- ↳ Lanzarote 2002
- ↳ Ierland 2004
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ York 2007
- ↳ Schotland 2008
- ↳ Singapore 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Noordereiland 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Zuidereiland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District en North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- ↳ Schotland 2024
- Overheerlijke Recepten
- ↳ Sauzen
- ↳ Soepen
- ↳ Rundvlees
- ↳ Varkensvlees
- ↳ Rijst
- ↳ Kip
- ↳ Pie
- ↳ Vis
- ↳ Brood
- ↳ Dessert
- ↳ Lamsvlees
- ↳ Wild
- ↳ Noedels
- ↳ Gebak
- ↳ Aardappel
- ↳ Gehakt
- ↳ Groente
- ↳ Eieren
- ↳ Deeg
- ↳ Thai recepten
- ↳ Lunch
- ↳ Pasta
- Andere foto's en diversen
- ↳ Helivlucht 2017
- ↳ Marrum 2017
- ↳ Dordt in stoom 2018
- ↳ Herfst 2019
- ↳ Internationale Stationaire Motorenshow Nuenen 2023
- ↳ Allerhande
- ↳ Alledaagse beslommeringen
- ↳ Platanenzooi
- ↳ Andere Pagina's
- ↳ Anna vertelt
- ↳ Familie perikelen
- ↳ Overpeinzingen
- Nieuwe Recepten
- Gast Recepten
- Welcome to our website
- For our English speaking guests
- ↳ Travel journals
- ↳ Scotland 2005
- ↳ Austria 2006
- ↳ New Zealand 2008
- ↳ Recipes
- ↳ Sauces
- ↳ Soups
- ↳ Beef
- Soulmates
- Humor
- Heit en Mem