Thuis uitrusten.

Reislog van onze trip naar het Lake District en North Yorkshire in mei 2019
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 536
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Thuis uitrusten.

Bericht door Pieter »

We zijn inmiddels weer thuis, de grootste puinhoop is alweer opgeruimd, of staat uit het zicht :lach2:. We hebben een prima reis gehad, al ging het bij Amsterdam niet al te snel. Juist in het weekend dat wij naar huis gingen moeten ze de A4 afsluiten, dat had toch wel even kunnen wachten totdat wij weer terug waren.
Maar goed, het is uiteindelijk weer gelukt, het paard wist de weg naar huis weer te vinden.
De trip van het huisje naar de boot ging ook heel voorspoedig, misschien wel dankzij de omtrekkende beweging die we hebben gemaakt. De UK is erg mooi, maar buiten London hebben we in de steden niet veel te zoeken. We hadden een leuke route uitgestippeld en hebben daardoor ook nog een stukje van de North Pennines gezien.
Het was weer heerlijk weer, al gaf de voorspelling wel aan dat het in Newcastle kon gaan regenen. Voor de natuur zou regen meer dan welkom zijn, het is inmiddels erg droog aan het worden. Uiteindelijk zagen we gisteravond pas een bui hangen boven Newcastle, dat was mooi te zien vanaf zee. Het was goed helder weer en zo konden we ook nog de North York Moors zien liggen.
De boot zat goed vol deze keer, normaliter zetten ze de auto's in 2 rijen op de dekken, maar deze keer moest het in 3 rijen. Spiegels inklappen, passagier uit laten stappen en de auto zo dicht mogelijk tegen de wand aan zetten.
Wel zo gezellig ook, een volle boot, dan valt er veel te bekijken, waaronder ook deze keer weer een paar Hen Party's :lach2: . Altijd leuk om te zien hoe die zich aantakelen en ook de spelletjes die ze bedenken :knip2: . Op een gegeven moment werd er op de vloer van de bar zelfs een penis race gehouden :lach2: , je kent ze vast wel, die lulletjes op pootjes die je op moet winden :lach2: :lach2: . Een lol dat ze hadden, maar ook het "publiek" zag er de humor wel van in.
De drankjes smaakten prima, de muziek was goed en de boot schommelde lekker heen en weer. Kortom, een plezierige overtocht.
Vanmorgen natuurlijk alweer vroeg wakker, maar half 6 was mij toch iets te vroeg. Na een plasje heb ik me nog lekker opgerold en zo toch nog een paar uurtjes liggen ronken. Voor de rest is het allemaal wel verteld, straks nog even F1 kijken en vanavond zal het waarschijnlijk niet laat worden. Toch wel vermoeiend, al dat gereis, maar dat hebben we er graag voor over. Wie weet tot een volgende keer.

:hallo: :hallo: Pieter.
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.

Gebruikersavatar
Paul
Moderator
Berichten: 31
Lid geworden op: 24 sep 2012, 00:07
Contacteer:

Re: Thuis uitrusten.

Bericht door Paul »

Hellow,

Net hebben wij de foto's bekeken, het maakt de blogs helemaal af, we hadden al zelf ideeën in het hoofd, onze fantasie :-) en de foto's maken het helemaal af.
Je weet ook gewoon waar en wat de foto's zeggen als je de blogs gelezen hebt.

Heel erg mooi daar, geweldig zoals ook de stroompjes gewoon ook over de weg kunnen stromen :klap2: zonder onder een brug te hoeven. :lach2:

De treinen, ook mooi te zien en dat ze, dankzij vrijwilligers, nog kunnen rijden :kwijl:

De natuur is er overweldigend mooi, zoveel "oudere" gebouwen ook die je hier best wel mist. :ja:

Bedankt dat jullie dit weer hebben gedeeld met iedereen die het wil zien. :happy:

:kus3: :kus3: Gerrie :bloem: en Paul :kus1: :bier: :proost:

Plaats reactie