Geen vakantie

Reislog van onze trip naar Schotland in mei 2020
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pieter
Beheerder
Berichten: 537
Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
Contacteer:

Geen vakantie

Bericht door Pieter »

Waar we al een beetje bang voor waren is inmiddels ook uitgekomen. We hebben de vakantie afgezegd wegens het coronavirus :denk3: .
Het zou namelijk betekenen dat we na aankomst in ons eerste huisje 2 weken in quarantaine zouden moeten en zelfs al zou dat niet hoeven, voorlopig zijn alle bezienswaardigheden gesloten.
Zelfs ergens een hapje eten is niet mogelijk, want ook in de UK zijn de pubs en restaurants gesloten.
Gelukkig is het betaalde geld voor de huisjes niet weg, want we mogen tot een jaar na onze geplande datums alsnog naar de gekozen huisjes, mits deze vrij zijn, maar ze bieden ook alle hulp bij eventuele vervanging.
De ferry hebben we wel geannuleerd en daar zitten wel wat kosten aan, maar dat is geen halszaak. De ferry vaart op dit moment zelfs niet meer naar Newcastle, deze is in ieder geval tot 28 april opgeschort.
Mocht het mogelijk zijn, dan gaan we de geplande vakantie een jaar uitstellen en wie weet kunnen we in september er nog een weekje uit, maar dat is op dit moment nog koffiedik kijken.
Misschien kunnen we een weekje naar het huisje wat we vorig najaar hadden geboekt, maar helaas ook af moesten zeggen, we gaan het zien. Zodra er meer duidelijkheid is zal het hier weer verschijnen :knip2:

:denk3: :hallo: Pieter
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.

Plaats reactie