Spaghetti All’Arrabbiata
Ingrediënten voor 1 persoon:
Olijfolie.
Een halve ui.
Een kwart prei.
1 teentje knoflook.
1 vleestomaat.
1 snufje chili vlokken.
1 courgette.
1 handvol basilicum
200 gr spaghetti.
Parmezaanse kaas.
Zout en versgemalen zwarte peper.
Bereidingswijze:
Snipper de ui en de knoflook.
Snij de prei in halve ringen.
Verwijder de kern van de tomaat en hak het vlees grof.
Snij de courgette in linten.
Hak de basilicum grof en bewaar wat voor de garnering.
Verwarm de olijfolie in een pan op middelmatig vuur en fruit hierin de ui en de prei tot ze zacht zijn.
Voeg de knoflook toe en fruit nog 1 minuut mee.
Voeg de tomaatblokjes en de chilivlokken toe en bak dit 2 minuten.
Voeg de courgette en de basilicum toe en breng op smaak met zout en peper.
Kook de spaghetti volgens de verpakking en voeg toe aan de saus.
Schep alles goed door elkaar, schep op een bord en garneer met de overgebleven basilicum.
Rasp er de Parmezaanse kaas naar wens over.
Spaghetti All’Arrabbiata
Pasta is er in vele soorten en ook zijn er legio mogelijkheden voor sauzen.
- Pieter
- Beheerder
- Berichten: 562
- Lid geworden op: 15 sep 2012, 21:44
- Contacteer:
Spaghetti All’Arrabbiata
Don't put your mouth into motion, before your brain is in gear.
Ga naar
- Welkom op onze webstek
- Chatbox
- Verse Reisverslagen
- ↳ Schotland 2024
- Reisverslagen
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ Nieuw Zeeland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District & North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2019
- ↳ Schotland 2020
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- Vakantiefoto's
- ↳ Herm 2000
- ↳ Lanzarote 2002
- ↳ Ierland 2004
- ↳ Schotland 2005
- ↳ Oostenrijk 2006
- ↳ York 2007
- ↳ Schotland 2008
- ↳ Singapore 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Noordereiland 2008
- ↳ Nieuw Zeeland - Zuidereiland 2008
- ↳ East Sussex 2009
- ↳ Somerset 2010
- ↳ Schotland 2011
- ↳ Eifel 2011
- ↳ Wales 2012
- ↳ London 2012
- ↳ Cornwall 2013
- ↳ Derbyshire 2015
- ↳ Schotland 2016
- ↳ Sauerland 2017
- ↳ Wales en Herefordshire 2018
- ↳ Kent 2018
- ↳ Lake District en North Yorkshire 2019
- ↳ East Sussex 2022
- ↳ Oostenrijk 2023
- ↳ Schotland 2024
- Overheerlijke Recepten
- ↳ Sauzen
- ↳ Soepen
- ↳ Rundvlees
- ↳ Varkensvlees
- ↳ Rijst
- ↳ Kip
- ↳ Pie
- ↳ Vis
- ↳ Brood
- ↳ Dessert
- ↳ Lamsvlees
- ↳ Wild
- ↳ Noedels
- ↳ Gebak
- ↳ Aardappel
- ↳ Gehakt
- ↳ Groente
- ↳ Eieren
- ↳ Deeg
- ↳ Thai recepten
- ↳ Lunch
- ↳ Pasta
- Andere foto's en diversen
- ↳ Helivlucht 2017
- ↳ Marrum 2017
- ↳ Dordt in stoom 2018
- ↳ Herfst 2019
- ↳ Internationale Stationaire Motorenshow Nuenen 2023
- ↳ Allerhande
- ↳ Alledaagse beslommeringen
- ↳ Platanenzooi
- ↳ Andere Pagina's
- ↳ Anna vertelt
- ↳ Familie perikelen
- ↳ Overpeinzingen
- Nieuwe Recepten
- Gast Recepten
- Welcome to our website
- For our English speaking guests
- ↳ Travel journals
- ↳ Scotland 2005
- ↳ Austria 2006
- ↳ New Zealand 2008
- ↳ Recipes
- ↳ Sauces
- ↳ Soups
- ↳ Beef
- Soulmates
- Humor
- Heit en Mem